Benčić prozvala Vanđelića zbog izjave o Milanoviću. On joj odgovorio

Foto: Grgo Jelavic,Goran Kovacic/PIXSELL

Stranka Republika, koju je osnovao Damir Vanđelić, na svom Facebook profilu odgovorila je premijerskoj kandidatkinji stranke Možemo koja je Vanđelića prozvala da normalizira nasilje. 

"Očekujem od muških kolega protukandidata da prestanu normalizirati nasilje i nazivati jedni druge maminim dečkima i slabićima. Slobodno budite odrasli i dobar primjer klincima", napisala je Benčić referirajući se na Vanđelićevu izjavu da "Milanović ne bi izdržao 15 minuta na Peščenici jer bi dobio šamar".

Odgovor Vanđelićeve stranke

Objavu Vanđelićeve stranke u nastavku prenosimo u cijelosti. 

"Republika čvrsto stoji protiv nasilja! Međutim, postavite si pitanje - zašto je platforma poput Možemo najavila podršku Milanoviću? Selektivne prozivke samo pokazuju da Možemo, kao produžena ruka SDP-a podržava prostački govor Zorana Milanovića i upotrebljava neke od najgorih izraza koji su okaljali javni prostor

Drugo, zašto se Sandra Benčić nije pobunila kad je Milanović njene kolegice prozvao 'narikačama'? Vrijeme je da se zauzmemo za politiku koja se jasno suprotstavlja nasilju i promiče poštovanje.

Pročitajte cijelu izjavu još jednom i uvjerite se sami.

'Ako misli sportski igrati, a govori da je frajer, mada na Peščenici ne bi izdržao ni 15 minuta jer bi dobio šamar i smirio bi se, neka se zbroji. On najprije govori da je kandidat pa sad nije kandidat'', poručio je Vanđelić predsjedniku Milanoviću", stoji u objavi stranke Republika.

Republika čvrsto stoji protiv nasilja! Međutim, postavite si pitanje - zašto je platforma poput Možemo najavila podršku...

Posted by Stranka Republika on Thursday, March 28, 2024

Pročitajte više