Beogradski vozači: Halo policija? Imate "zolju" nasred autoputa

NA ZAUSTAVNOM traku autoceste koja prolazi Novim Beogradom, u blizini Studentskog grada, vozači su oko 10.50 sati primijetili protuoklopni ručni bacač, poznatiji kao "zolja".

Uslijedili su pozivi policiji, nakon čega je više policijskih vozila upućeno na mjesto događaja, zajedno sa specijalcima te je dio spomenute auticeste blokiran. Policija je ubrzo otkrila da je "zolja" bila prazna ili točnije, već upotrijebljena, doznaje Alo!, a pretpostavlja se da izgubljeno oružje pripada srpskoj vojsci.

Stanari koji žive oko autoceste, kazali su kako je jučer ujutro tim dijelom prolazio vojni konvoj, a te navode još uvijek pokušava utvrditi policija. Vojska, s druge strane, jučer nije dala nikakve informacije o izgubljenom oružju. Stručnjaci tvrde da je projektil iz tog oružja u stanju penetrirati bilo koji zid zgrade u okolici gdje je raketni bacač pronađen te kako je sva sreća što je bio prazan.

"Ništa me više u našem gradu ne može iznenaditi. Da je slučajno bila puna, netko nas je mogao sve pobiti. Pogledajte samo, nekoliko metara naprijed nalazi se Studentski grad", rekao je za Alo! preneraženi građanin.

K.S.
Foto: Alo!

Pročitajte više