Biden šetao psa oko Bijele kuće, ovaj skočio na agenta tajne službe i ugrizao ga

Foto: EPA

Commander, Bidenov njemački ovčar, ugrizao je agenta američke tajne službe dok ga je predsjednik šetao oko Bijele kuće, pokazuju nedavno objavljeni zapisi. 

Biden je šetao Commandera u Kennedy Gardenu 12. rujna 2023., kada je pas ugrizao agenta tajne službe koji je prišao predsjedniku da mu pomogne s nečim, pokazuje zapis do kojeg je došla aktivistička skupina Judicial Watch.

Pas premješten iz Bijele kuće

"Kad sam krenuo prema njemu da vidim treba li mu pomoć, Commander mu je protrčao kroz noge i ugrizao me za lijevu ruku kroz prednji dio jakne. Povukao sam ruku i viknuo 'ne'. Dok sam se okretao kako bih zatvorio vrata, Commander je ponovno skočio i drugi put me ugrizao za lijevu ruku", stoji u e-poruci koju je poslao neimenovani agent.

Iz poruke proizlazi kako agent nije imao tragove ugriza na koži, ali je stradao njegov kaput. E-poruke pokazuju frustraciju zbog ponašanja Bidenovog psa. "Možemo li, molim vas, pronaći način da ovom psu stavimo brnjicu", napisao je neimenovani agent.

Pas je premješten iz Bijele kuće u listopadu, nakon što je u najmanje 11 navrata ugrizao nekoga, prema izvještaju ABC Newsa. U jednom incidentu uniformirani časnik tajne službe morao je biti odveden u bolnicu nakon što ga je Commander ugrizao. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.