Biser Dnevnika: Uhitili Žužula pa će u Imotskom bit više nezaposlenih

KONFUZNIJU središnju informativnu emisiju na HTV-u odavno nismo imali prilike pratiti. Voditeljica Dijana Čuljak Šelebaj toliko je imala grešaka, da ih više ni sama nije mogla brojati, a ni evidentirati, jer se na samom kraju gledateljima ispričala samo za jednu.

Policija radila svoj posao pa Imoćani ostali bez posla

Naime, kraj Dnevnika, Čuljak Šelebaj dočekala je s isprikom jer je pomiješala imena braće Žužul.

"Braća iz našeg priloga nisu Ante i Slaven, nego Jozo i Slaven Žužul", rekla uz smijeh voditeljica dok je dvadesetak minuta prije toga objašnjavala kako je za Imotski vrlo loše uhićenje jednog od vlasnika Skladgradnje jer su najviše punili proračun tog grada. Tako Čuljak u najavi priloga iz Imotskog zaključuje kako bi zbog akcije uhićenja mnogi u Imotskom mogli ostati bez posla.

Za HTV danas staro najmanje dva dana

Posebno je zanimljiv bio blok o predsjedničkim izborima iako je HTV najavljivao kako će blok o predsjedničkim izborima ići u posebnom bloku i to nakon Dnevnika. Tako je Čuljak najavivši prilog o tome što su radili danas predsjednički kandidati pustila prilog kako je prije dvije večeri pukao glas Ivi Josipoviću u BP Clubu, a pod "danas" bila je potpora zviždačice Vesne Balenović kandidatu Draganu Primorcu od jučer ujutro. Voditeljici Dnevnika pomiješali su se i datumi kod starog priloga o Vesni Pusić koju je također "utrpala" pod današnja događanja.

Također, Čuljak-Šelebaj izvještavajući o terorističkom napadu u Rusiji rekla kako su to "objavile ruske obavještajne službe", da bi iz priloga saznali kako je to "objavio" ruski direktor željeznica Vladimir Jakunjin i direktor ruske "sigurnosne službe" Aleksandr Bortnikov.

Što bi srce htjelo...

Također Čuljak Šelebaj u najavi priloga iz HSLS-a rekla je kako ta stranka ne želi promjene u Vladi, da bi u prilogu saznali kako se za ministra Kalmetu traži politička odgovornost kao i da se očekuju potezi iz Vlade.

Sudeći prema današnjeg danu na Prisavlju nije čudno što se dogodilo toliko grešaka. Uostalom ako je suditi prema ranijem razgovoru urednice Hloverke Novak Srzić s novinarom Indexa ona je bila zauzeta pisanjem sudske tužbe protiv nas.

Pročitajte više