Bivši Dinamovac Kasalo uhićen s kokainom

 BIVŠI poznati nogometaš Dinama Vlado Kasalo (41) uhićen je u ponedjeljak navečer s gramom i pol kokaina. Kasalo je bio naoružan pištoljem i streljivom za koje ne posjeduje dozvolu.

U policijskom izvješću se navodi da je Kasalo  s kokainom i pištoljem zatečen u kafiću u ulici Pete poljanice u Dubravi. Službenici Odjela kriminaliteta droga PU zagrebačke pri legitimaciji su otkrili da Kasalo posjeduje dva paketića kokaina od 0,4 i 1,1 grama, pištolj Crvena zastava i sedam komada streljiva za koje nije imao dozvolu.

"Jutarnji list" piše da je Kasalo jučer priveden Prekršajnom sudu, gdje je izrazio žaljenje zbog držanja kokaina i pištolja, pokajao se i obećao da se to više neće dogoditi. Naveo je da je oružje imao kod sebe jer je u životnoj opasnosti zbog čestih telefonskih prijetnji. Zbog posjedovanja kokaina, nabave pištolja i streljiva, te zbog ne prijavljivanja promjene boravišta prekršajni sudac Mario Meštrović Kasala je kaznio s 18.150 kuna kazne. Na visinu novčane kazne utjecala je Kaslova izjava da je nezaposlen i otac maloljetnog djeteta.

Tijekom jučerašnjeg ročišta ispostavilo se da Kasalo nije platio kaznu od 14.000 kuna, koja mu je određena još u lipnju također zbog nedopuštenog držanja oružja.

Pročitajte više