Bivši SDP-ovac Tomislav Žagar u pregovorima oko članstva u klubu MOST-a

Foto: FAH

NEZAVISNI saborski zastupnik Tomislav Žagar, koji je nedavno izašao iz SDP-ova kluba u Saboru, izvijestio je kako s Mostom pregovara o članstvu u njihovom klubu, a od Mosta, kao i od SDP-ovaca na lokalnoj razini, očekuje potporu svojoj kandidaturi za virovitičko-podravskog župana na lokalnim izborima iduće godine.

Žagar je za televiziju N1 izjavio kako će u Saboru morati odabrati platformu za djelovanje, jer mu je kao nezavisnom zastupniku i kandidatu teško samostalno djelovati, te da u tom smislu vodi razgovore s Mostom.

"Neću tajiti da se vode ozbiljni razgovori oko toga. Ono što je bitno, da u platformi Mosta mogu zadržati svoju nezavisnost. U politici ste uvijek o nečemu ovisni. Ja ne mijenjam svoja načela, ja sam socijaldemokrat u duši. Isus mi je uzor, koji kaže da ako imaš tri odijela, dva treba dati", rekao je Žagar.

Potvrdio je da će se na lokalnim izborima kandidirati za župana Virovitičko-podravske županije, a potporu svojoj kandidaturi očekuje Mosta i SDP-a na lokalnoj razini.

Pročitajte više