Bivši vojnik ubio punicu nakon što mu je supruga najavila razvod

BIVŠI pripadnik francuske Legije stranaca, 40-godišnji Sebastian Mercante, na smrt je nožem izbo svoju punicu Carol Berry, bijesan što mu je njegova supruga Claire Mercante najavila razvod, prenosi Daily Mail.

Ljutiti Mercante, koji inače živi na Tenerifima i već gotovo dvije godine zbog zahlađenih odnosa nije živio sa svojom suprugom, doputovao je u Veliku Britaniju kad mu je supruga Claire telefonom zatražila razvod, uz objašnjenje da je upoznala drugog čovjeka.

Mercante je upao u kuću svoje punice Carol Berry u West Yorkshireu i iz osvete je izbo nožem, a teško je pritom ozlijedio i svojega šogora koji je majku pokušao obraniti od podivljalog Sebastiana.

Ubojica je potom sjeo u automobil i odvezao se u 48 kilometara udaljeni Manchester, gdje se popeo na osmi kat nedovršene zgrade, s koje se bacio u smrt, napisavši prije toga na zidu krvavu poruku "fuck u Claire".

Policija je u istrazi otkrila kako bi se motiv ubojstva mogao tražiti u činjenici da je Mercante upravo svoju punicu krivio za udaljavanje od supruge Claire i propast njihova braka.  

Pročitajte više