bjelovar: billa otvorila 13 trgovinu u hrvatskoj

Austrijski trgovački lanac Billa otvorio je danas u Bjelovaru novi, trinaesti prodajni centar u Hrvatskoj.

Centar zapošljava 53 djelatnika, od kojih su neki bivši zaposlenici Dione, budući da je Billa u Bjelovaru kupila nekadašnji prodajni centar Dione i odlučila preuzeti bivše djelatnike koji su izrazili želju nastaviti raditi u Billi.

Predsjednik Uprave Bille Damir Horvat ističe da je gradnja novog prostora trajala tri mjeseca, a u centru će se pripremati i ponuditi, među ostalim, i svježa hrana, jela i delikatese. U sklopu Centra radit će pogon u kojemu će se od svježeg mesa ili velikih mesnih polovica pripremati prerađevine i drugi proizvodi.

Prije dva dana u Bjelovaru je svoj četrnaesti super diskont otvorio i njemački trgovački lanac Kaufland, na površini 2800 četvornih metara, a zapošljava 47 radnika. U sklopu Kauflanda, koji nudi 11.000 proizvoda, otvoreno je i sedam specijalziranih trgovina koje zapošljavaju dodatnih 21 radnika. Pokraj diskonta je prostor za parkiranje 190 vozila.

Uoči Božića i trgovački lanac Getro najavio je otvaranje svog prodajnog centra u Bjelovaru, koji će se prostirati na oko tisuću četvornih metara.

Pročitajte više