Bogoljub Karić: Hrvatska vlast nam može biti uzor

HRVATSKA vlast ima strategiju i viziju gdje vodi zemlju i svoj narod i zato nam može uzor, izjavio je u utorak u Subotici za Hinu srbijanski predsjednički kandidat, biznismen Bogoljub Karić.

Gostujući u sklopu svoje predizborne kampanje u sjevernoj Vojvodini, Karić je istaknuo kako bi u slučaju pobjede na srbijanskim predsjedničkim izborima težio da se u odnosima s Hrvatskom prevladaju postojeće granice.

"Ivo Sanader i Stipe Mesić su moji uzori, mislim da odlično rade svoj posao", rekao je Karić i kao primjer spremnosti hrvatske nove vlasti da gradi zdrave međunacionalne odnose u Hrvatskoj naveo Sanaderov posjet pravoslavnoj crkvi tijekom božićnih blagdana.

"Planirao sam, ali nisam ništa investirao u Hrvatsku" izjavio je među ostalim Karić i dodao kako se sada time bavi njegova obitelj.

Govoreći pred Subotičanima o propustima aktualne srbijanske vlasti i svojemu programu Karić je više puta spomenuo Hrvatsku kao pozitivan primjer približavanja europskim integracijama.

Bogoljub Karić jedan je od najimućnijih ljudi u Srbiji i jedan od 15 kandidata na srbijanskim predsjedničkim izborima koji će se održati 13. lipnja.

Pročitajte više