Boksač Popov optužen zbog napada na sina Gorana Karana

TOMISLAV POPOV, splitski boksač, optužen je danas zbog teških ozljeda koje je nanio Roku Karanu 11. studenog prošle godine na splitskoj Rivi, sinu pjevača Gorana Karana.

U optužnom se prijedlogu Općinskog državnog odvjetništva navodi kako je tog dana oko 22 sata 21-godišnji Popov tijekom svađe Karana udario šakom koji je zbog toga pao na tlo i zaradio teške tjelesne ozljede, točnije, nagnječenje mozga.

Mladić je, podsjetimo, pronađen na rivi u noći dva sata kasnije, onesviješten te prevezen na KBC Split, a liječenje je nastavio na zagrebačkom Rebru.

Goran Karan i njegova supruga Suzana istražnom su sucu Slavku Lozini početkom godine ispričali da će njihov sin najmanje godinu dana nakon napada uzimati lijekove zbog teške ozljede. Popov je, pak, kazao da se u prolazu sudario ramenom s Rokom Karanom, nakon čega mu je, kako tvrdi, ovaj opsovao majku i pokušao ga udariti.

Popov tvrdi da je djelovao u samoobrani i da nije imao namjeru ozlijediti mladića, a kad je vidio da se Roko srušio na pod, prestrašio se i pobjegao.

C.D.
Foto: Ante Čizmić (Cropix)

Pročitajte više