Alić objavio snimku sina kako recitira "Za dom spremni"; Pravobraniteljica: Potpuno neprimjereno

Screenshot: Facebook, foto: FAH

GLUMAC Božidar Alić, koji je u zadnje vrijeme privukao pozornost javnosti šovinističkim ispadima, na svojem je Facebook profilu objavio snimke svojeg sina kako izgovara "Za dom spremni".

> HRT: Oštro se ograđujemo od Alićevih "udbaša, srbofila i četnika"

Uz snimku je dopisao i "Hvaljen Isus i Marija".

Index doznaje kako je Alić zbog navedene objave prijavljen dječjoj pravobraniteljici, Ivani Milas Klarić.

Pravobraniteljica je za N1 kazala kako se radi o potpuno neprimjerenom činu.

Milas Klarić: Potpuno neprimjereno

"Posve je jasno da je riječ o malom dijetetu koje ne shvaća ni posljedice niti razumije o čemu je riječ, apeliram na roditelje da svoje svjetonazorske i političke stavove ne dijele s javnosti putem djece, to je potpuno neprimjereno.

Centar za socijalnu skrb nema velikih mogućnosti sada nego izreći opomenu, ostajemo i na upozorenju svim roditeljima da se djecu ne miješa u stvari koje se djece doista ne tiču", istaknula je.

Hvaljen Isus i Marija I

Posted by Božidar Alić on Sunday, 31 January 2016
 

Ponovimo "gradivo".....

Posted by Božidar Alić on Wednesday, 15 July 2015


Podsjetimo, Alić je podigao mnogo medijske prašine izjavama iz izbornog stožera Kolinde Grabar-Kitarović za vrijeme proteklih predsjedničkih izbora.

"Dobro večer Hrvatice i Hrvati. Moja potpora gospođi Kolindi Grabar Kitarović jer sam dragovoljac Domovinskog rata, Hrvat i katolik i Bogu hvala da je pobijedila gospođa Kolinda Grabar Kitarović protiv ove udbaške, srbofilske i četničke struje. Živjeli", poručio je Alić za HRT, što je povuklo osudu i ograđivanje od strane televizije.

Pročitajte više