Brat Ive Majoli živi u gradskom stanu za 236 kuna

BRAT bogate tenisačice Ive Majoli, koja se po Las Vegasu fotografira s vrhunskim svjetskim manekenkama i glumcima, živi u gradskom stanu od 118 kvadrata za 236 kuna mjesečno, koji je Grad Zagreb u ožujku ove godine dodijelio Teniskom centru Iva Majoli.

Iva Majoli prijavila je djelovanje svog teniskog centra kao udrugu građana, koja za cilj djelovanja ima, kako piše u Registru udruga Republike Hrvatske, “planiranje rada na razvitku tenisa i teniskog športa, organiziranje i provođenje redovitih sustavnih treninga članova radi pripreme za teniska natjecanja, poduku i trening djece i mladeži i poduzimanje mjera, te stvaranje uvjeta za unapređenje stručnog rada u teniskom športu”.

Zanimljivo je i to, piše , da se ispod stana nalazi ugostiteljski objekt Ivinog oca Stanka Majolija Orient Express.

Kako bi bili sigurni da je gradski prostor prenamijenjen u stambeni prostor, novinarka Novog lista pozvonila je na vrata stana na kojima su pločice s imenima Drage i Ive Majoli, te upitala može li svoju kćer upisati u teniski centar.

Bivša miss Hrvatske, Lejla Šehović, udana za Ivinog brata, otvorila joj je vrata i rekla kako se na toj adresi ne nalazi udruga, već da je to privatni stan. No, gospođa Majoli novinarki Novog lista dala je brojeve telefona trenera zaduženih za upis djece u školu tenisa.

Jedna od trenerica Centra u telefonskom razgovoru s novinarkom Novog lista rekla je kako nema smisla ići u Teslinu 10, jer je tamo Dadin privatni stan, a teniski tereni nalaze se na Cmroku, gdje se vrše i upisi.

Pročitajte više