Brazilka mrtvog "ujaka" u invalidskim kolicima dovela u banku da digne kredit

Foto: Screenshot/Alerta Mundal

Incident iz Brazila u kojem je 42-godišnjakinja u utorak u invalidskim kolicima dovela mrtvog "ujaka" u banku u Rio de Janeiru kako bi potpisao dokumente za kredit - postao je viralan.

"Ujače Paulo, slušaš li? Moraš potpisati. Ako ne potpišeš... Ne mogu ja potpisati umjesto tebe", govorila je. No, 68-godišnji muškarac kojeg je dovela u kolicima nije reagirao. Žena se predstavila kao njegova nećakinja i njegovateljica, iako policija još nije utvrdila jesu li, i u kakvom, srodstvu, piše The Washington Post.

"Dodirivala ga je, a znala je da je mrtav"

Mrtvom čovjeku gurala je olovku među prste, a kada su djelatnici banke primijetili da je blijed, rekla im je da "je on takav". Naposljetku su pozvali hitnu koja je ustanovila da je čovjek satima mrtav.

"Svatko tko gleda video može primijetiti da je muškarac mrtav", rekao je Fábio Souza, glavni policijski istražitelj, za televizijsku mrežu Globonews. "Dodirivala ga je, a znala je da je mrtav."

Policija istražuje uzrok smrti muškarca, a žena je optužena za krađu. Muškarac je navodno ranije hospitaliziran zbog upale pluća, ali je živ u ponedjeljak napustio bolnicu.

 

Pročitajte više