Britanka platila ubojicu da joj ubije supruga, a da za ubojstvo ispadne kriv ISIS

Foto: 123rf, YouTube

JEDNA Britanka pokušala je unajmiti ubojicu da joj ubije supruga te da sve izgleda kao da je riječ o ISIS-ovoj egzekuciji u centru Londona, a sve kako bi mogla slobodno biti sa svojim ljubavnikom, piše Daily Mail.

Dvadesetosmogodišnja Nurten Taycur ponudila je plaćenom ubojici pet tisuća funti da ubije Ercana Akana, vozača Ubera, kako bi mogla biti s ljubavnikom s kojim je bila u dvogodišnjoj aferi. Ipak, uhićena je nakon što je 1000 funti predala "ubojici" za kojeg se ispostavilo da je policajac na tajnom zadatku.

Prije nego je uhićena "ubojici Johnu" je iznijela svoj plan.

"Ono što želim, što mi se mota po glavi, znaš ovu cijelu priču oko ISIS-a, pa primjerice da tvoji ljudi sprejom napišu ISIS na automobilu", iznijela je Taycur plan. Ispričala je i kako želi da se njenom mužu prereže grlo.

"Još uvijek mi nije jasno zašto je Nurten željela da me se ubije. Ako je željela da se razdvojimo, mogla je to učiniti na normalan način", ispričao je šokirani suprug. Rekao je da nije znao ni za njenu aferu.

Taycur se za svog supruga, koji potječe iz istog kurdskog sela u Turskoj kao i ona, udala sa 16 godina. Njen plan zahtijevao je ubojstvo nožem, a ne pištoljem. Predlagala je da se to učini noću.

Odbila je sugestiju "ubojice" da se tijela riješi tako da ga baci svinjama na jednoj farmi van grada.

"Ne želim da se to dogodi. Želim njegovo tijelo da ga mogu vratiti natrag u Tursku i da mogu plakati da se vidi da sam tužna", ispričala je.

Uhićena je neposredno prije nego što je "ubojica" trebao izvršiti ubojstvo.

Pročitajte više