Britanka vjeruje da je ona trebala biti žrtva "Facebook" ubojice

BRITANKA, koja je željela ostati anonimna, za The Sun je ispričala kako se upoznala s Peterom Chapmanom, kojega tamošnji mediji nazivaju "Facebook ubojicom".

S Chapmanom se upoznala preko Facebooka, koji je svoju sliku i zahtjev za upoznavanjem, kako se kasnije ispostavilo poslao stotinama žena, a na njegovom profilu još i danas stoje njegove obnažene fotografije. Kaže kako su nekoliko tjedana chatali te da joj je konstantno slao poruke. Činio se ljubazan i živio je blizu pa je pristala naći se s njim. No, nakon što su popili kavu i krenuli na vožnju, on ju je počeo pipati, pokušavao joj je staviti ruku ispod majice i u hlače te ju je pokušavao poljubiti. "Rekla sam mu da skine ruke s mene i da želim ići kući kući", ispričala je neimenovana Britanka.

Nekoliko tjedana nakon tog susreta ponovo ju je pozvao da se nađu, prvo je pristala no u posljednji trenutak se predomislila. Nekoliko dana kasnije Peter Chapman ubio je 17-godišnju Ashleigh Hall.

Britanka vjeruje kako je samo srećom ona izbjegla smrt te se pita što bi bilo da se ona našla s njim. "Naježila sam se kad čula što se dogodilo. Žao mi je Ashley i njene obitelji. Imam kćer njezinih godina i mučno mi je kad se sjetim svega", zaključila je.

Pročitajte više