Britanski učitelj nakon svađe izbo roditelje



BRITANSKI 34-godišnji učitelj Daniel Dighton "poludio je" i napao roditelje s kojima je živio nožem, ubivši ih. Policija ga je pronašla na tavanu roditeljske kuće i odvela ga u stanicu bosog i prekrivenog krvlju.

Incident se zbio u srijedu navečer u predgrađu Londona. Roditelji i nezaposleni sin, inače učitelj engleskog jezika, posvađali su se, nakon čega je Dighton poludio i nožem ubio majku Elizabeth i oca Barryja.

Smiješak na licu

"Policija je došla i izašla s čovjekom u lisičinama, koji je bio bos i prekriven krvlju. Izgledao je kao da se smješka. Možda si je grizao i unutarnju stranu obraza, ali nije ništa rekao", rekla je jedna susjeda koja je svjedočila uhićenju.

Dighton se uselio kod roditelja nakon što je dao otkaz u Tajlandu, gdje je radio kao učitelj engleskog jezika. Prijatelji su rekli da je takva odluka izazvala brojne svađe između njega i njegovo 61-godišnjeg oca, bivšeg ravnatelja škole.

Jedan od gostiju puba u koji je Dighton zalazio ispričao je kako mu je ubojica rekao da se u Englesku vratio zato što mu je majka umrla.

Pročitajte više