Brutalno ubio kćer jer se viđala s dečkom

STRAVIČAN zločin potresao je ovog vikenda stanovnike Crne Gore koji su šokirani ubojstvom 13-godišnje djevojčice. Prema dosadašnjim saznanjima Amru Kuč ubio je njen otac Ferid, a povod je taj što je djevojčica tajno izlazila iz kuće da bi se vidjela sa svojim dečkom, piše beogradski Blic.

38-godišnjeg radnika iz Kakaričke gore, naselja u glavnom crnogorskom gradu Podgorici, policija sumnjiči za brutalno ubojstvo svoje 13-godišnje kćeri. Život joj je oduzeo tako što ju je, dok je spavala, tri puta snažno udario metalnim svrdlom po glavi, te je nakon što je vidio da je još živa, kćerku zadavio golim rukama.

Blic doznaje kako bi najvjerojatniji motiv ubojstva mogla biti očeva sumnja da je njegova kćer imala dečka, te da je u noći prije nego je ubijena, tri puta izlazila iz kuće kako bi se vidjela s dečkom.

Poremećeni Ferid je nakon zločina pokušao izvršiti suicid tako što se objesio za žicu električnog napona, no kabel je pod njegovim teretom puknuo, a on je pri tom doživio manji strujni udar.

Policija je ubrzo nakon toga stigla na mjesto zločina, tj. u obiteljsku kuću Kučevih gdje je utvrđeno da je maloljetnica ubijen na spavanju.

U tom je trenutku u sobi bio i Amrin stariji brat 18-godišnji Alen, koji nije mogao spriječiti ubojstvo jer je, kao i njegova pokojna sestra, spavao i nije ni slutio o očevoj suludoj namjeri.

Ferid je uhićen bez pružanja otpora, nakon čega je pregledan u podgoričkom KBC-u, a potom je sproveden u policijski pritvor gdje će čekati daljnji postupak odnosno odluku istražnog suca.

Blic navodi kako su 38-godišnjeg Ferida susjedi poznavali kao vrijednog i poštenog čovjeka, ali pomalo čudnog. Noć prije ubojstva proveo je u svojoj kući u dobrom raspoloženju sa susjedima i po ničemu se nije moglo naslutiti da će nekoliko sati kasnije brutalno okončati kćerkin život.

Foto: Blic

Pročitajte više