Brutalno ubojstvo 12-godišnjakinje šokiralo mještane Simićeva

ŠOKANTNO otkriće krvavog beživotnog tijela 12-godišnje Milice Miloradović zaprepastilo je mještane sela Simićevo nedaleko grada Požarevca u Srbiji.

Tri dana je trajala agonija obitelji Miloradović koja je 30. siječnja policiji prijavila nestanak svoje kćeri koja je jučer pronađena mrtva u šipražju iza napuštene zgrade ambulante, javlja Glas Javnosti.

Na tijelu nesretne Milice vidljivi su tragovi višestrukih uboda nožem u grudi, a tijelo je prilikom pronalaska bilo obnaženo što navodi na sumnju da je djevojčica bila silovana. Ruke i lice bili su obliveni krvlju pa se pretpostavlja da se djevojčica pokušala obraniti od napadača.

Nakon što se prije tri dana Milica nije vratila kući, počela je opća potraga za njom. Djevojčicu su tražili njani roditelji, tri sestre, policija i mještani Simićeva. Nakon bezuspješnog traganja u selo je  došla policijska postrojba iz Beograda s psima tragačima koji ipak nisu bili brži od mještana.

Zla kob napuštene ambulante

Miličino tijelo je pronađeno jučer oko 13 sati u šipražju iza napuštene zgrade ambulante koja se ne upotrebljava od 2000. godine kada je građevina izgorjela u požaru. Tada su smrtno stradali jedna starica, mještanka Simićeva, i njen maloljetni unuk.

Požarevačka policija nema saznanja o počinitelju ovog stravičnog zločina, a mještani isključuju mogućnost da se radi o mlađoj osobi ili žrtvinom vršnjaku.

Mještani navode kako nitko nije čuo zapomaganje djevojčice pa pretpostavljaju kako se radi o odrasloj i snažnoj osobi koja je bez problema mogla onesposobiti, a poslije toga silovati i ubiti 12-godišnje djevojčicu.

Pročitajte više