Brzica još čeka vladin prijedlog o PPK-u "Valpovo"

NAJVEĆI pojedinačni vlasnik dionica PPK "Valpovo" Ivo Brzica izjavio je kako do danas nije dobio nikakav konkretan vladin prijedlog u vezi s rješavanjem krize u tom kombinatu, tj. vladinu ponudu za otkup ili zamjenu dionica, a očekuje da će prijedlog dobiti sutra ili najkasnije za dva do tri dana.

Ivo Brzica, vlasnik 42 posto dionica i predsjednik Nadzornog odbora PPK "Valpovo", rekao je kako će u slučaju da ponuda bude odgovarajuća napustiti "cijelu priču", no ako ne bude zadovoljan, slijedi ovrha koja je na njegov zahtjev odlukom Općinskog suda u Valpovu odgođena 21. siječnja za 15 dana.

Rok od 15 dana istječe sutra, a Brzica ističe kako "neće praviti problem oko dva tri dana jer je svima cilj da se kriza u PPK-u Valpovo konačno razriješi".

Nakon što je u PPK-u "Valpovo", na prijedlog Branimira Glavaša, predsjednika osječko-baranjskog HDZ-a, proveden referendum na kojemu su mu mali dioničari izglasali nepovjerenje, Ivo Brzica je zatražio od Općinskog suda u Valpovu odgodu ovrhe za 15 dana.

Pročitajte više