Čačić kandidat za predsjednika Gradskog vijeća u Varaždinu

Foto: PIXSELL/Slavko Midzor

KOALICIJA Narodne stranke Reformisti i Umirovljenika danas je predala zajedničku listu za izvanredne izbore za Gradsko vijeće Varaždina čiji je nositelj Radimir Čačić koji je ujedno, navodi se u priopćenju Reformista, kandidat za predsjednika Gradskog vijeća.

Reformisti u priopćenju poručuju građanima da nakon gotovo sasvim izgubljene dvije godine za razvoj grada konačno u drugom pokušaju imaju mogućnost osiguranja stabilne većine Reformista i SDP-a.

"Te stranke su jedine podržale proračun na gradskom vijeću, a svi drugi su ga srušili. Proračun omogućuje, što je i zahtjev Reformista, isplatu osiguranih sredstava za djecu i umirovljenike i rješenje problema bala kreiranog od strane Čehoka, Patafte i HDZ-a", stoji u priopćenju.

Reformisti tvrde da je glas za HDZ i partnere garancija daljnje opstrukcije i novih izbora za godinu dana.

"Po zakonu tada na izbore idu i Vijeće i gradonačelnik. HDZ je prema medijima već ponudio gospodina Viteza za gradonačelnika pa bi Varaždin imao policajca i za gradonačelnika i za župana što je po HDZ-u garancija razvoja. Na predstojećim izborima Reformisti su jedina prepreka tom planu", poručuju iz Narodne stranke Reformisti.

Izvanredni izbori za Gradsko vijeće Varaždina održat će se 16. travnja.

Pročitajte više