Četiri osobe ozlijeđene u naletu auta na tramvajskoj postaji

ČETRI osobe, među kojima je i jedna trudnica, ozlijeđene su večeras na tramvajskoj postaji nakon što je na njih naletio jedan od dva osobna automobila koji su se sudarili na raskrižju Vlaške i Vončinine ulice, potvrdila je zagrebačka policija.

U Operativno-komunikacijskome centru zagrebačke Policije doznaje se da su ozlijeđene dvije žene i dva muškarca te da su dvije osobe - muškarac, rođen 1949. i žena, rođena 1959. teško ozlijeđeni, ali da se ne zna o kakvim se ozljedama radi.

Ozlijeđen je i bračni par - trudna supruga, rođena 1976. i suprug, rođen 1972. Ozlijeđena trudnica prebačena je u Petrovu bolnicu u kojoj su večeras potvrdili da je primljena na liječenje, ali dežurni liječnik nije htio dati nikakve podatke o kakvim se ozljedama radi i kakvo je stanje pacijentice.

Prema podatcima zagrebačke Policije, troje ozlijeđenih prebačeno je u bolnicu Merkur, ali taj podatak nije potvrdila bolnica.

Na raskrižju Vlaške i Vončinine ulice sudarila su se večeras u 17,30 sati dva osobna automobila, nakon čega se jedan od njih odbio na tramvajsku postaju i naletio na četiri osobe.





Pročitajte više