Četiri srednjoškolca optužena za strašan homofobni napad u Londonu

Screenshot: YouTube/Euronews

ČETIRI tinejdžera optužena su za homofobni napad na Melaniju Geymonat i njezinu djevojku Chris dok su se u svibnju tijekom noći vozile autobusom u Londonu, javlja BBC.

Napadnute su 30. svibnja, a nakon incidenta Melania Geymonat objavila je na svojoj Facebook stranici uznemirujuću fotografiju njihovih povreda; lica i odjeća bili su im prekriveni krvlju.

“Vjerojatno smo se poljubile“

“Vozile smo se noćnom linijom, popele smo se na kat i sjele na prednja sjedišta. Vjerojatno smo se poljubile ili tako nešto, što je uznemirilo mladiće koji su bili blizu nas. Bilo ih je najmanje četiri. Počeli su se ponašati kao huligani, govorili su nam da se trebamo ljubiti pred njima kako bi oni mogli uživati gledajući nas, nazivali su nas lezbijkama i opisivali su neke seksualne položaje“, navela je Melania na Facebooku svoje strašno iskustvo.

Ubrzo su mladići postali nasilni, prvo su počeli tući njenu djevojku, a zatim i Melaniju. Na kraju su ih opljačkali i pobjegli.

Najmlađi ima 15 godina

Podignuta je optužnica protiv 4 tinejdžera, u dobi između 15 i 17 godina. Optuženi su za teške zločine iz mržnje i trebaju se 21. kolovoza pojaviti na sudu za maloljetnike.

Trojicu čekaju i dodatne optužbe za krađu i posjedovanje marihuane.

Pročitajte više