Četverogodišnjak u New Yorku poginuo nakon pada s 23. kata



STRAVIČNA scena dogodila se u Co-Op Cityju u njujorškoj četvrti Bronx, gdje je četverogodišnji dječak pao s 23. kata na šetalište, pred prestravljene i šokirane prolaznike.

"Vidjela sam sjenu kako pada. Čula sam udarac. Svi su govorili 'Bože moj, pa to je dječak. To je dječak'. Ja i prijateljica otišli smo tamo i vidjeli tijelo dječaka i svu tu krv. Svi su bili šokirani", rekla je za CBS jedna od stanovnica najvećeg državnog naselja na svijetu.

Prvo čuli udarac, onda vidjeti tijelo

Većina ljudi na ulici prvo je čula udarac, a tek onda registrirala što se zaista dogodilo. Jedan stanovnik naselja rekao je da je udarac čuo dok je jeo pizzu u obližnjem restoranu, a nakon toga je čuo ljude kako vrište.

Čini se da je dječak pao s jednog od balkona koje su gradske vlasti zabranile za korištenje zbog sigurnosnih razloga. Grad je počeo adaptirati balkone, ali očigledno ne i onaj s kojeg je dječak pao.

Lisa Taylor, još jedna stanovnica naselja, rekla je kako roditelji inače nikad ne puštaju djecu samu na opasne balkone. Kad je dječak pao, vidjela je kako je njegova majka pala u nesvijest, a kad se probudila počela je panično vikati i plakati.

Pročitajte više