Čiji je to Mercedes stao na ulaz u Hitnu u Splitu? Prodaje ga Jolly

Foto: Čitatelj Indexa

DANAS oko podneva na ulazu u splitsku Hitnu pomoć bio je parkiran luksuzni Mercedes. 

I Mercedes parkiran na ulazu u splitsku Hitnu je povezan s Jollyjem

Crni Mercedes, koji također spada u E klasu poput onoga koji je u središtu nove afere ministrice Žalac, bio je parkiran na mjesto na kojem inače stoje vozila hitne pomoći, a kako doznaje Index, i ovaj je povezan s tvrtkom šibenskog tajkuna Josipa Stojanovića Jollyja. 

Čitatelj koji je Indexu poslao fotografije ispričao je da je automobil parkirao mlađi muškarac, koji je na pitanje zašto tako parkira, samo odmahnuo rukom. 

Index je splitskoj policiji prijavio prekršaj u kojem se nalazi Mercedes pred splitskom Hitnom.

Jolly prodaje taj Mercedes na oglasniku

U međuvremenu smo došli do informacije da se isti taj Mercedes, istih registracijskih oznaka, prodaje na jednom internetskom oglasniku. 

Prodaje ga - Jolly Autoline, jedna od tvrtki poduzetnika Stojanovića Jollyja. 

Riječ je o Mercedesu 350d iz 2017. godine koji ima 255 konja i 47 tisuća prijeđenih kilometara. U oglasu stoji da je u izvrsnom stanju. Prodaje se za 423 tisuće kuna. 

Nazvali smo broj telefona naveden u oglasu. 

Jollyjev prodavač: Auto ima more opreme, možemo ga mi otkupiti, nije problem

"To je, bit će, ovaj 350d iz 2017.? To je od jednog čovjeka iz Kaštela, može se vidjeti u Dugopolju, ima more opreme, čovjek je htio da ga nakrcamo opremom. Ima ful kožu, panoramski krov...", rekao je prodavač koji nam se predstavio kao Silvestar. 

Pitali smo ga na koga glasi auto. 

"Na njega, ali možemo ga mi otkupiti, nije problem", odgovorio je čovjek iz Jolly Autolinea.

"To je od čovjeka iz Kaštela, prodajemo ga jer njemu više ne treba"

Nakon što smo pojasnili da nas zanima tko je vozio automobil jer je bio parkiran na ulazu splitske Hitne te da smo novinari, prodavač je odgovorio da Mercedes prodaju uslužno.

"To je od čovjeka iz Kaštela, mi prodajemo uslužno, piše u oglasu. To je firma jedna iz Kaštela, vlasnik je Impuls leasing, korisnik ne mogu reći tko je zbog zaštite podataka. Mi ga prodajemo uslužno jer čovjeku ne treba", rekao je Jollyjev prodavač u kratkom razgovoru za Index. 

Pročitajte više