DP-ovac: Plenković i Milanović predstavljaju istu kriptojugoslavensku politiku...

Foto: Davor Puklavec, Patrik Macek/PIXSELL

Stipo Mlinarić Ćipe iz Domovinskog pokreta kazao je kako su Zoran Milanović i Andrej Plenković isti proizvod zapakiran u dvije ambalaže. Ćipe poručuje da je okretanje nacionalnoj politici jedini spas za Hrvatsku.

"Zoran Milanović objavio je kako će biti kandidat za premijera ako ljevica pobjedi na narednim parlamentarnim izborima. Sada u političkom ringu imamo dvije figure koje su najodgovornije za sve s čime se Hrvatska susreće u posljednjih 12 godina - Zorana Milanovića i Andreja Plenkovića. 

I ne samo 12 godina, njih dvojica su personifikacija kalvarije koju naš narod proživljava u posljednjih 25 godina. U njima su utjelovljene sve politike koje su rezultirale siromaštvom i raseljavanjem našega naroda, uništavanjem našega sela, poljoprivrede i industrije.

To su dvije politike koje su trasirale put uništavanju digniteta Domovinskog rata, obezvrjeđivanju uspomene na Bleiburg i Križni put i povratku srbijanskog utjecaja u našoj domovini", smatra DP-ovac.

"Plenković i Milanović predstavljaju istu sirovu, anacionalnu, globalističku i kriptojugoslavensku politiku..."

"Ovdje se ne radi o izboru između dva kandidata. Oni predstavljaju istu, sirovu, anacionalnu, globalističku i kriptojugoslavensku politiku koja je zapakirana u dvije ambalaže onu - HDZ-a i SDP-a.

Hrvatski narode, samo Domovinski pokret može jamčiti obnovu nacionalnog digniteta i povratak politike koja u svojoj srži ima brigu za hrvatskog čovjeka. Brigu za očuvanje uspomene na njegovu prošlost i brigu za gradnju bolje i sretnije budućnosti. Okupimo se oko istog barjaka i spasimo budućnost naše djece", poručio je Mlinarić Ćipe.

Pročitajte više