Ćiro: Ja sam klaun koji će vratiti osmijeh na lice hrvatskog čovjeka

IAKO još uvijek nitko nije siguran je li Ćiro ozbiljan kad govori o svojoj predsjedničkoj kandidaturi, medijski mag ne prestaje se razbacivati bombastičnim izjavama, pa se tako ovaj put pohvalio informacijom da su mu sponzori već ponudili 2,000,000 eura za kampanju.

Ćiro je tako u razgovoru za Jutarnji list istaknuo da najveću podršku očekuje od hrvatske dijaspore, koju je nazvao "najvitalnijim dijelom Hrvatske."

"Dijaspora je dobila rat i samo ona financijski može spasiti Hrvatsku. Dvadeset i sedam je milijardi dolara duga, a Ćiro Blažević na svoj brk može pola te svote skupiti za 48 sati. Zovu me ljudi iz dijaspore koji imaju lovu i koji hoće jednog provjerenog Hrvata promovirati za predsjednika." – ispalio je kao iz topa Ćiro, dodavši kako je on "klaun koji će vratiti osmijeh na lice hrvatskog čovjeka".

Trener Varteksa ustvrdio je kako se, pobijedi li na izborima, neće miješati u sport jer "jedan poglavar nema pravo favorizirati bilo koga".

No, odmah nakon toga kazao je da bi na visoka mjesta u politici postavio svoje "sinove" Bobana i Šukera: "Ovaj naš ministar Šuker trebao bi uzeti Šukera centarfora za savjetnika, jer čim se Šuker okrene oko sebe, već je zaradio 100,000 eura."

Ćiro se pohvalio i izdašnom potporom misterioznih sponzora: "Sponzori su već ponudili 2,000,000 eura za moju kampanju, iako mi je jedna agencija izračunala da bi mi trebalo nešto više od 1,000,000 eura. Ali, ja to neću uzeti, no činjenica je da netko ima pare i za to."

Ma koliko god da svima bilo jasno da Ćiro nema nikakve realne šanse na predsjedničkim izborima, njegove izjave uvijek su negdje između apsurda i ozbiljnosti, pa tako i ona kojom je završio intervju: "Osamdeset i druge sam ujedinio Hrvatske, razbudivši njihov identitet. Devedeset i osme sam opet ujedinio Hrvatsku, kad smo bili treći u nogometu. Imam formulu za to, jer to nosim u sebi i pobijedit ću!"

Pročitajte više