Član HAC-ove Uprave na parkingu udario auto i pobjegao

MARIO LOVRINČEVIĆ, član Uprave HAC-a, jučer je službenim Audijem A6 na parkingu kraj HTV-ovog splitskog studija, udario parkiranu Hondu Civic i - nestao. Policiju je pozvala ekipa iz obližnjeg kafića, a Lovrinčević nije ni znao da ga policija od jučer traži.

"Nisam znao da ima materijalne štete"

"Ma to je bila sitnica, samo sam se naslonio na taj parkirani automobil, nisam ni znao da ima materijalne štete. Ali evo, sad ću se javiti policiji da riješimo tu stvar" kazao nam je Lovrinčević, kojeg smo obavijestili da ipak nije sve tako bezazleno kako se njemu činilo.

Policija je po njegove podatke došla i u HTV-ov centar, kamo ih je uputila ekipa iz kafića. Znali su očito o kome se radi. Lovrinčević je, naime, jučer dao izjavu oko afere s bojanjem tunela Mala Kapela i Sveti Rok. Posao je obavila Skladgradnja braće Žužul po nešto skupljim cijenama nego što su prvotno bile ugovorene sa izvođačima angažiranim za probijanje druge cijevi tunela. 

"Otišao sam s parkinga, jer sam mislio da se ništa nije ni dogodilo"

Svi su se ovih dana okomili na Lovrinčevića i kolege iz Uprave HAC-a, no oni i dalje ostaju pri tome da u njih nema afera i kriminala. "Stvorila se atmosfera linča i naši argumenti se uopće ne čuju, već se medijska pažnja daje ljudima koji uopće nisu kompetentni za analizu tih troškova" požalio nam se Lovrinčević. 

Jedna od spornih stavki u poslovanju su i službeni automobili, koje je HAC dobio od izvođača. Među njima je Lovrinčevićev Audi s kojim je jučer udario u parkirani automobil. "Nisam ni izlazio iz automobila, jer sam mislio da se ništa nije ni dogodilo" objasnio je situaciju Lovrinčević. Eto, a neki već pomislili, udario i pobjegao. 

Pročitajte više