Članovi Boyzonea došli po Stephena Gatelyja: Ništa neće biti isto bez dragog prijatelja

ČLANOVI grupe Boyzone danas su došli po svoga prerano premiloga prijatelja Stephena Gatelyja na Majorcu odakle će njegovo tijelo zrakoplovom biti prevezeno u Dublin.

Emotivan govor prije puta tijela iz Španjolske na Majorcu održao je Ronan Keating koji je napomenuo kako "ništa više neće biti isto bez njihovog dragog prijatelja". U ime cijele grupe Keating je dodao kako su danas došli na Majorcu da bi ispratili svoga prijatelja na posljednje putovanje u Dublin, gdje će Gatlyju sutra biti pogreb, piše Sky News.

> Preminuli član Boyzonea najvjerojatnije se ugušio svojom bljuvotinom

> Pjevač grupe Boyzone pronađen mrtav na Majorci

Zahvalio je njihovoj publici na "nebrojenim porukama ljubavi i potpore" koje su iskreno dirnule članove benda i Stephenovu obitelj. "Stephen je živio za nastupe i iskreno je volio biti na pozornici", rekao je Keating te dodao kako ih on sada sigurno gleda negdje odozgo.

Članovi benda će, nakon dolaska u Dublin, večer provesti uz Gatelyjevo tijelo u Crkvi Laurence O'Toole blizu koje je pjevač proveo svoje djetinjstvo. Menadžer benda Louis Walsh je izjavio kako Stephanova majka nije željela da bude sam u mraku pa su se članovi benda javili i rekli kako će oni provesti noć uz njegovo tijelo.

Ugušio se nakon osmosatnog opijanja u gay baru

Misa za preminulog pjevača bit će održana danas navečer, dok će pogreb biti sutra popodne. Pjevačev lijes će u crkvu unijeti četiri člana benda te Stephenova dva brata. Podsjetimo, pjevač grupe Boyzone pronađen je mrtav prošli nedjelju tijekom svog odmora  na španjolskom otoku Majorci. Prema riječima prijatelja, preminuo je iznenada, nakon subotnjeg noćnog izlaska. Neki svjetski tabloidi su dan nakon smrti objavili kako Stephen ugušio u vlastitoj bljuvotini nakon osmosatnog opijanja u lokalnom gay klubu.

Pročitajte više