Colonia će za 100.000 eura zabavljati simpatizere Jadranke Kosor

NAKON što je Severina na prošlim parlamentarnim izborima pjevajući za SDP zaradila rekordnih 200.000 eura, na predstojećim predsjedničkim izborima profitirat će Colonia. Iako je ugovor „poslovna tajna“, Večernji list saznaje da će grupa pjevati za Jadranku Kosor i od HDZ-a naplatiti 100.000 eura.

Indira Vladić-Mujkić, pjevačica Colonije, i Ratko Maček, glasnogovornik Vlade i direktor kampanje Jadranke Kosor nisu htjeli potvrditi niti demantirati angažman vinkovačke dance grupe u kampanji HDZ-ove predsjedničke kandidatkinje.

Sudjelovanje u predsjedničkoj kampanji Borisa Mikšića Mate Mišo Kovač će naplatiti 80.000 eura. Kovač je već navodno primio 40.000 eura predujma, dok će preostali dio novca dobiti kada kampanja završi. Zanimljivo je da je prije nekoliko dana, a prije isplate predujma, Kovač gostovao u jednom TV talk showu, te je izjavio kako je "Mikšić običan bezveznjaković bez ikakve šanse da pobijedi na predsjedničkim izborima". Stvar je spasila Kovačeva supruga i menadžerica Lidija. Kako se show snima unaprijed, ona je zatražila da se izbaci sporna izjava.

Marka Perkovića Thompsona navodno su vrbovali predsjednički kandidati Ivić Pašalić i Ljubo Ćesić Rojs, ali su obojica odbijeni.

Ivić Pašalić se ipak snašao. Navodno je za nekoliko polusatnih nastupa angažirao Joška Čagalja, "popularnog" Jolu. Svaki nastup Jole će naplatiti, kako se šuška u Pašalićevom stožeru, 4000 eura.

Iako nije pregovarao s Thompsonovim menadžerom, Miroslav Ćiro Blažević je uvjeren će Thomposon pjevati za njega, i to, kako vjeruje, besplatno - "ne zbog novca nego iz uvjerenja i poštovanja". Bivšem treneru "Vatrenih“ trebali bi pjevati i Mate Bulić i Miroslav Škoro.

U kampanji Đurđe Adlešić zabavljača neće biti iako su joj se, kako tvrdi, nudili mnogi sudionici "Crnog mačka". 

Predsjednički kandidati Slaven Letica i Anto Kovačević još nisu odabrali glazbenu pratnju, a nisu ni sigurni da će ju imati. Josip Kokić za takvo nešto nema nema novca.

Pročitajte više