Combis postao Cisco Systems Gold Partner

TVRTKA Combis dobila je Gold certifikat tvrtke Cisco Systems, zaslužen kontinuiranim ulaganjem u izobrazbu zaposlenika, visokom razinom zadovoljstva korisnika, podrškom i specijalizacijom te zadovoljavanjem niza drugih visokih kriterija Cisco korporacije.

"Tvrtka Combis usredotočena je na širenje i poboljšanje usluga želeći time povećati kvalitetu i broj ponuđenih rješenja te zahtjeve korisnika. Izuzetno nam je zadovoljstvo što je Cisco prepoznao naše vrijednosti i dodijelio nam najviši partnerski status" - izjavio je Ivan Gabrić, predsjednik Uprave Combisa.

Ovaj certifikat je još jedno priznanje Combisu koji je već vlasnik Cisco Silver Partner certifikata, kao i  certifikata za Cisco Systems Integrator  i Cisco Advanced Technology Partner za IP kontakt centre.

Cisco partnerski program (Cisco Channel Partner Program) nudi svojim ovlaštenim partnerima najsuvremeniji tehnički trening i svu potrebnu edukaciju stručnjaka koji sudjeluju u procesu prodaje. Status zlatnog partnera (Gold Certified Partner) zaslužuju tvrtke koje su postigle najvišu razinu partnerskih kriterija.

Najbolje obučeni mrežni stručnjaci, koji su  sposobni dokazati potrebnu razinu znanja u planiranju, osmišljavanju, provedbi i podršci Cisco mrežnih rješenja preduvjet su za dobivanje certifikata.

Tvrtka Cisco Systems na godišnjoj razini provjerava da li je podrška certificiranih partnera na najvišem nivou u industriji i da li se implementira u skladu sa zahtjevnim Ciscovim mjerilima za mrežnu ekspertizu i sposobnost podrške korisnicima.

Pročitajte više