Connect pripremaju jeben spot za "Jeebenu"

ZAPREŠIČKA četvorka, koja je ovog proljeća napravila pravi boom na zagrebačkoj hip-hop sceni svojim prvijencem "Prvo pa muško" a posebno pjesmom "Boja mojih vena", privodi kraju snimanje spota za posljednji singl sa svog debija; "Jeebenu", a mi smo ih uhvatili u kultnom klubu Gjuro 2 gdje su uz pomoć brojnih prijatelja snimali neke sekvence.

"Danas smo snimali u Gjuri u suradnji sa R&B Confusion (Powered by Index). Video je sniman na više lokacija: u Gjuri, filmskom studiju, na više mjesta u Zagrebu i na nekoliko eksterijera. Mislim da će oni koji znaju o kakvoj se pjesmi radi biti zadovoljni, jer radnja spota prati "priču" iz pjesme.", izjavio je Jura, jedan od veselih mc-ja iz Connecta.

Dragi, Shalla, Jura i Burazsel su njihovu zafrkantsku odu zgodnim djevojkama pripremili u video izdanju uz svesrednu pomoć njihovih brojnih prijatelja, koji u spotu statiraju, glume ili su jednostavno došli na snimanje s njima se zabaviti.

Spot je i snimljen u prijateljskoj produciji i to se doista osjetilo u Gjuri tijekom snimanja; odlična i opuštena atmosfera kojoj su doprinijeli svi akteri, bila je prisutna cijelo vrijeme, a kada se tako radi onda se i snimanje završi ranije nego što je planirano.

"Jeebenu" od Connecta moći ćete vidjeti ekskluzivno na Indexu po završetku snimanja i montaže.

Z.A.

Pročitajte više