Ćorić: Nećemo pristati na Vladu s Pupovcem. On je etnosrbin, a Orešković će klečati na kukuruzu

Foto: FAH

HSP AS-ov saborski zastupnik Pero Ćorić danas se pred Saborom osvrnuo na najnovije momente u aktualnoj političkoj krizi.

Ćorić je iskoristio priliku da se još malo ulaguje Karamarku.

"Mislim da je gospodin Karamarko pokazao da je politički vođa. Ja dijelim političare na uspješne i neuspješne. Mi smo uspješni i pobjednici smo svih izbora s gospodinom Karamarkom. I sada moramo preuzeti odgovornost. Ja sam rekao Karamarku da je na njemu da odluči. Da je na meni odgovornost ja znam što bih", rekao je Ćorić, prenosi N1.

Demantirao je i navode da bi se eventualnim preslagivanjem u novoj Vladi mogli naći Radimir Čačić i Milorad Pupovac te ih pritom žestoko napao.

> Pupovac za Index: Preslagivanje s manjincima? To su spinovi. Najbolji bi bili novi izbori

"Nikakvu Vlada s Miloradom Pupovcem i SDSS-om nećemo podržati. To ne dolazi u obzir. Ne samo SDSS-om, nego i SDP-om i HNS-om. Nikada one koju su pripadali bivšoj nesposobnoj i nekršćanskoj vlasti. Ja smatram Pupovca etnosrbinom, a program njegove stranke je zločinački. Jedno "S" koje su dodali u svoje ime... To su oni koji su nas ubijali, meni spalili dvije kuće.

Vjerujem da će se u sljedeća 72 sve sata srediti. Uvjeren sam da izbora neće biti. Pred turističku sezonu, u ovakvoj gospodarskoj situaciji na izbore se ne ide. Zbog građana. Kad sam ja prvi potpisao za opoziv premijera napravio sam to iz jasnog razloga. Stavili smo čovjeka da igra nogomet, a uopće ne zna pravila igre. Možemo ga malo kazniti, pustiti ga par dana da kleči na kukuruzu. Svaka opcija je bolja od izbora i vraćanja onih koje smo smijenili", rekao je Ćorić.

Pročitajte više