Čovjek bez ruke iz Bjelovara opet pijan bježao policiji

Foto: Danica.hr

NENAD V. (52), kojeg su mediji prozvali Bilogorski Mad Max i Divlji Neno, opet je pod utjecajem alkohola bježao policiji, i to punih šest kilometara, javlja mojportal.

Jučer oko 18:50 u Ulici Svetog Andrije u Čazmi policajci su ga uočili kako, vozeći bez jedne ruke i sa samo dva prsta na drugoj ruci, svojim autom bjelovarskih oznaka pravi prometni prekršaj.

Policajci su krenuli za njim s upaljenim rotacijskim svjetlima kako bi ga zaustavili. Međutim on ne samo da se nije htio zaustaviti, nego nije dopustio ni da ga preteknu, krivudajući cijelo vrijeme cestom kroz Čazmu i kroz Suhaju. Na kraju se zaustavio prije ulaska u mjesto Pobjenik.

Oduzeta mu dozvola

"Utvrđeno je da je vozilom upravljao 52-godišnjak, koji je alkotestiran, nakon čega mu je utvrđena koncentracija alkohola od 1.27 g/kg. Nadalje je utvrđeno da je upravljao vozilom za vrijeme dok mu je pravomoćnim rješenjem vozačka dozvola oduzeta zbog neodazivanja na izvanredni zdravstveni pregled", kažu u PU bjelovarsko-bilogorskoj.

On je uhićen i priveden u prostorije policije te smješten u posebnu prostoriju do privođenja, uz optužni prijedlog na nadležni Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru.

Nenad V. dosad je zbog prometnih prekršaja osuđivan više od 100 puta. Novca za plaćanje kazni nema, pa redovito završava u zatvoru. No, kada izađe iz njega, opet sjedne u svoj ili tuđi auto i nastavi po starom.

Pročitajte više