Croatia Airlines ima novi web

Foto: Croatia Airlines

PUTNICIMA Croatia Airlinesa od danas su na raspolaganju nove web stranice koje, kako kažu iz tvrtke, donose novi i prozračan dizajn te user-friendly iskustvo pregledavanja sadržaja i aktualnih ponuda nacionalnog avioprijevoznika. 

Nova je web stranica, dodaju dalje, responzivna, odnosno prilagodljiva svakoj vrsti uređaja i veličini ekrana s kojeg korisnik pristupa, čime je omogućeno jedinstveno korisničko iskustvo.

Novi sustav online naplate

Korporativna web stranica Croatia Airlinesa odsad uključuje i novi sustav online naplate, što korisnicima omogućuje još jednostavnije plaćanje zrakoplovnih karata. Osim na web stranicama, novi sustav naplate dostupan je i putnicima koji karte žele kupiti telefonskim pozivom u kontakt-centar Croatia Airlinesa ili neku od poslovnica tvrtke. 

"Novi dizajn stranicama daje još veću atraktivnost i bolju preglednost, a usklađen je s online trendovima i u cijelosti ispunjava sve zahtjeve suvremenih tehnologija, zadržavajući pritom osnovna obilježja prepoznatljivoga kompanijskog identiteta te i dalje naglašava Croatia Airlines kao suvremenu zrakoplovnu tvrtku. 

Novosti za korisnike neće nedostajati ni u budućnosti, kada će web stranica doživjeti dodatne izmjene, nudeći još bolje funkcionalnosti privatnim i poslovnim korisnicima, za koje će biti kreiran i novi kanal prodaje, a sve uz maksimalnu zaštitu osobnih podataka i sigurnost online plaćanja", opisuju.

"Nove web stranice sastavni su dio dodatne digitalizacije poslovanja Croatia Airlinesa u svim poslovnim procesima i segmentima poslovanja tvrtke.

Omogućuju daljnje unapređenje prodajnih procesa, veću učinkovitost prodajnog osoblja te još kvalitetniju uslugu putnicima i bit će podrška stalnom unapređenju rada nacionalnog avioprijevoznika, koji svakodnevno prati zahtjeve putnika i trendove na tržištu te temeljem istih u svoje poslovanje uvodi potrebne promjene", zaključuju iz Croatia Airlinesa.

Pročitajte više