Crvi izazvali paniku u zrakoplovu u Atlanti

GOMILA velikih, bijelih, debelih crva koja je prokuljala iz prostora za ručnu prtljagu iznad glava putnika zrakoplova kompanije US Airways izazvala je paniku u kabini i poprilično kašnjenje aviona koji je trebao poletjeti iz zračne luke u Atlanti.

Zbog uznemirene putnice koja je u jednom trenutku skočila sa svojega sjedala i od stjuardese zatražila da je premjesti na drugo mjesto, spominjući pritom crve, pilot aviona, koji je već rulao pistom zračne luke u Atlanti, odlučio se vratiti na početnu platformu i riješiti problem nastao u avionu.

Do tada su već i ostali putnici zamijetili veliki broj crva koji su počeli ispadati iz bunkera za ručnu prtljagu na stropu aviona i padati po njima. Zrakoplov je odmah ispražnjen i temeljito očišćen, a let za grad Charlotte u Sjevernoj Karolini nastavljen je s nekoliko sati zakašnjenja.

Otkriven je i uzrok nevolje: netko od putnika u avion je unio kutiju s pokvarenim mesom, iz koje su crvi "pobjegli" i stvorili paniku među putnicima i osobljem aviona. Nije poznato kako je nepoznati putnik, pored rigorozne kontrole prije ulaska u zrakoplov, uspio unijeti pokvareno meso. Zrakoplov je nakon slijetanja u Charlotte povučen iz prometa i poslan na temeljitu dezinsekciju i dezinfekciju.

Pročitajte više