Čudan video čovjeka iz afere CijepiSe: "Danas mi je rođendan, otkrio sam 4 afere"

Screenshot: YouTube

PODUZETNIK Vinko Kojundžić, vlasnik firme Cuspis koji je široj javnosti postao poznat u aferi oko izrade web stranice za cijepljenje Cijepi se, objavio je video i poslao ga medijima.

"Danas je Međunarodni dan borbe protiv korupcije i moj rođendan. Simbolička povezanost koja govori puno! U samo mjesec i pol dana otkrio sam 4 afere koje su potresle zdravstveni sustav. Niti jedan zviždač u povijesti Hrvatske nije otkrio toliko afera. A ovo je tek početak", napisao je Kojundžić.

To je nastavak njegovih aktivnosti. Tijekom studenog održao je nekoliko konferencija za medije.

Telegram je prije dvije i pol godine otkrio kako je platformu Cijepise izradila tvrtka Cuspis u vlasništvu Vinka Kojundžića, koji je poznanik ministra zdravstva Vilija Beroša. Pokojni Indexov novinar Vladimir Matijanić je također objavio priču da je Kojundžićev Cuspis sklapao milijunske poslove s Ministarstvom zdravstva.

Inače, Kojundžić je postao poznat kao Berošev "osobni fotograf". U lipnju 2020., dok je Beroš u predizbornoj kampanji bio u splitskom Crvenom križu, Kojundžić ga je fotografirao.

Na jednoj se snimci lijepo vidi ministar u odijelu u času kad mu ljubazna domaćica iz Hrvatskog Crvenog križa dezinficira ruke, a pored je Kojundžić u ljetnom izdanju - kratke hlače, majica kratkih rukava, kapa na glavi i fotoaparat u ruci - koji pokušava uhvatiti ministra u kadar.

Kojundžić nam je tada tvrdio da se slučajno našao ondje te da je bio na godišnjem. Otkrili smo i da se Kojundžić cijepio preko reda, ali on se branio da je samo iskoristio višak cjepiva.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.