Dan VIP poslovnih rješenja u Zagrebu

VIPnet je danas predstavnicima tvrtki s područja Zagreba, u Galeriji Klovićevi dvori, predstavio svoja jedinstvena VIP poslovna komunikacijska rješenja.

Poslovnim korisnicima VIPnet, uz komuniciranje putem mobilnih telefona, nudi i niz drugih usluga i proizvoda namijenjenih za pristup Internetu, pristup podacima na uredskoj mreži tvrtke van ureda, razmjeni podataka, povezivanju mobilnih i fiksnih telefona u jedinstvenu mrežu...

VIPnet poslovnim korisnicima prvi u Hrvatskoj nudi jedinstveno cjelovito poslovno rješenje - Profi pakete. Profi paketi su namijenjeni tvrtkama koje imaju veći broj mobilnih i fiksnih telefona te vlastitu kućnu telefonsku centralu. Sastoje se od usluga koje su poslovnim korisnicima dosad bile dostupne pojedinačno: VIP.vpn TOTAL, VIPonline.profi CONNECT i Korporativni pristup. Glavne prednosti Profi paketa su niža mjesečna pretplata, 300 do 2500 besplatnih minuta za pozive s kućne centrale prema inozemstvu, plaćanje svih troškova jednim računom te povlašteni status ključnog korisnika za sve navedene usluge. Paketi se razlikuju po broju govornih kanala te brzinama pristupa Internetu i uredskoj mreži tvrtke.

Posjetitelji u Zagrebu mogli su “iz prve ruke” doznati sve što ih zanima o VIP uslugama i proizvodima direktno od VIPnetovih stručnjaka koji su sami sudjelovali u kreiranju telekomunikacijskih rješenja. Prezentirana je i EDGE tehnologija koju VIPnet uvodi prvi u Hrvatskoj i među prvima u Europi. EDGE donosi višestruko brži prijenos podataka, a korisnicima omogućuje brži prijenos audio i video zapisa, brže pretraživanje Interneta, brži pristup poslovnim aplikacijama i zabavnim sadržajima. EDGE tehnologija već je dostupna na širem području Opatije te u pojedinim dijelovima Rijeke, Pule, Krka, Poreča, Vrsara, Rovinja, Zagreba, Velike Gorice, Osijeka, Šibenika, Zadra i Splita, a do 1. srpnja biti će dostupna u cijeloj Hrvatskoj.

VIPnet je nedavno s HP-om i Microsoftom Hrvatska potpisao pismo namjere o zajedničkoj suradnji. Time je najavljen zajednički nastup na hrvatskom tržištu poslovnih ICT rješenja te suradnja na razvoju novih proizvoda i usluga. Prva zajednička usluga VIP-MS-HP Profi paket predstavljena je u Zagrebu. Usluga je namijenjena malim i srednjim tvrtkama, a sastoji se od VIPnetove telekomunikacijske infrastrukture i usluge Profi paket S/S+, HP hardvera (HP Server Proliant) i Microsoftove aplikativne i poslužiteljske platforme Microsoft Small Business Server Standard/Premium.

Kako bi tvrtkama u Hrvatskoj približili mogućnosti koje im nudi VIP mreža, nakon Osijeka, Rijeke i Zagreba, VIPnet planira na isti način predstaviti svoja poslovna rješenja još i u Splitu.

Pročitajte više