Danas kreću veliki radovi na autocesti A3 kod Zagreba

Ilustracija: Igor Kralj/PIXSELL

NA VEĆINI cesta promet teče bez posebnih ograničenja, a na autocesti A1 između čvorova Ogulin i Bosiljevo, u smjeru Zagreba, uočen je pješak te je brzina ograničena na 100 km na sat, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK) koji poziva vozače na dodatan oprez.

Počinju radovi na Zagrebačkoj obilaznici 

Na A3, na dionici Zagrebačke obilaznice, počinju u utorak veliki radovi između čvora Jakuševec i čvora Kosnica u smjeru Lipovca i dionici naplatna postaja Zagreb istok-čvor Križ u smjeru Lipovca, i na tom dijelu promet će biti otežan.

Zbog početka radova i postavljanja privremene regulacije prometa, vozit će se jednim prometnim trakom na Zagrebačkoj obilaznici između čvorova Jakuševec i Kosnica te između naplatne postaje Zagreb istok i čvora Križ u oba smjera.

Bit će zatvoren čvor Ivanić-Grad iz smjera Zagreba u smjeru Ivanić-Grada (obilazak je preko čvora Rugvica) te iz smjera Ivanić-Grada u smjeru Lipovca (obilazak je preko čvora Križ).

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Na graničnim prijelazima s BiH osobna vozila čekaju od 30 minuta do jedan sat na ulazu u Hrvatsku.

Teretna vozila na GP Jasenovac (Donja Gradina) s BiH čekaju oko 5 sati na ulazu u Hrvatsku, a na GP sa Srbijom  Tovarnik (Šid) oko 4 sata na ulazu.

Pročitajte više