Detalji prometne u Istri: Poginuli mladići, tijelo jednog nađeno 30 metara dalje

DANAS je u Istri došlo do teške prometne nesreće, u kojoj su poginula dva mladića. 

Do nesreće je došlo danas oko18 sati kod čvora Okreti na Istarskom ipsilonu. Glas Istre javlja da je automobil naletio na motocikl. Odmah nakon sudara oba vozila su se zapalila, pri čemu je automobil izgorio do neprepoznatljivosti.

U sudaru je poginuo 28-godišnji muškarac iz Rovinja koji je upravljao motociklom, a policija je pregledom šireg područja nesreće u travi, 30-ak metara od mjesta nesreće, pronašla i drugo tijelo. Radi se o suvozaču s motocikla, čiji identitet još uvijek nije poznat policiji.

Poginuli prijatelji iz Rovinja

Portal IstraIN neslužbeno doznaje da su poginuli 28-godišnji mladić iz Rovinja i njegov prijatelj.

Fotografije Glasa Istre s mjesta nesreće prikazuju automobil koji je potpuno izgorio, a na prednjem dijelu su vidljiva oštećenja od sudara s motociklom.

Cesta bila satima zatvorena za promet

Na intervenciju su, uz policiju, izašli i djelatnici Hitne pomoći iz Rovinja te Javne vatrogasne postrojbe iz istog grada.

Točan uzrok nesreće još uvijek nije poznat. Cesta je zbog očevida satima bila zatvorena za promet. Očevid je obavila zamjenica županijskog državnog odvjetnika Andrea Štefekov Ivandić, a uzroci nesreće trebali bi biti poznati sutra.

 

Pročitajte više