Đakićev sin s HDZ-ovcem: "Dobro si Srbadiji čestita, ko ih j...", "Živio"

Screenshot: Facebook

NAKON noći provedene u pritvoru, Ivan Đakić jučer je pušten na slobodu. Nedugo nakon što je izašao na slobodu, Ivan Đakić je odgovorio na komentar čovjeka koji mu se predstavio kao splitski HDZ-ovac, a koji mu je pohvalio sliku koju je Đakić mlađi objavio na pravoslavni Božić.

Sin HDZ-ovog zastupnika Josipa Đakića je, podsjetimo, na pravoslavni Božić objavio sliku ustaše koji u ruci drži glavu mrtvog Srbina.

Uz odvratnu fotografiju koja, prema onome što se može pronaći na internetu prikazuje jednog od ustaških koljača iz Jasenovca, sin HDZ-ovog zastupnika je napisao: "Svim 'prijateljima' srbićima sretan božić".

Đakić je odmah Indexu rekao kako to nije njegovo mišljenje te se ispričao.

Slično je ponovio jučer novinarima nakon što je pušten na slobodu. Usput je pokušao krivnju svaliti na novinare.

"Meni je žao da se to dogodilo, ali svi griješe. Da nisam to ja objavio, da je netko drugi objavio, ne biste vi ni digli prašinu, tako da eto", rekao je Đakić novinarima otkrivši da su mu određene mjere javljanja u Virovitici idućih petnaest dana.

Na pitanje o isprici, Đakić je proučio: "Ljudski se ispričati za svoje grijehe", no nije odgovorio zašto je uopće objavio fotografiju na Facebooku.

Video: Pogledajte kakvu je izjavu dao Đakićev sin

"Dobro si Srbadiji čestita"

Đakić je sinoć opet pisao po Facebooku.

Naime, njegovu cover fotografiju na kojoj su dva skupocjena automobila komentirao je Ivan iz Splita koji mu se predstavio kao kolega iz HDZ-a. Iako, valja spomenuti, Đakić od prekjučer više nije u HDZ-u.

"Nisi ti za Audia ti si tikva za Merđu. Pozz od Brata iz HDZ-a Split. Dobro si Srbadiji čestita ko ih j...", napisao je Ivan iz Splita čiji komentar prenosimo bez intervencija.

"Pozdrav brate, živio!", napisao mu je mlađi Đakić. Da potvrdi da se slaže s tezom o tome da je "dobro Srbadiji čestita", Đakić je komentar imenjaka iz Splita i lajkao.

Novinarima je, podsjetimo, par sati prije nego što će lajkati ovakav komentar govorio da mu je žao i da svi griješe.

 

Pročitajte više