Đakovo: U prometnoj nesreći jedna poginula i dvije ozlijeđene osobe

NA DRŽAVNOJ cesti D7, između Kuševca i Širokog Polja, sela u blizini Đakova, nešto poslije 9,30 sati dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba, a dvije su ozlijeđene i prevezne u Kliničku bolnicu Osijek.

Nesreća se dogodila u trenutku kada se spomenutom prometnicom, iz pravca Osijeka prema Đakovu, kretao kombi marke "volkswagen" zagrebačkih registarskih oznaka koji je u jednom trenutku skrenuo na lijevi kolnički trak kojim se iz smjera Đakova prema Osijeku kretalo osobno vozilo "nissan" slavonskobrodskih registarskih znaka. Došlo je do sudara kombija i osobnog vozila od čije siline udara vozač "nissana" Bruno Deljusa (42) iz Slavonskog Broda preminuo na mjestu događaja. Vozač kombija zadobio je teže tjelesne ozljede i odmah je prevezen u KB Osijek.

Nakon sudara s "nissanom" kombi se okrenuo i prevrnuo na cesti

te sudario sa "zastavom 101" osječkih registacijskih oznaka koja je dolazila iz pravca Đakova. Suvozačica u tom automobilu je lakše ozlijeđena i također prevezena u osječku Bolnicu. Očevid je u tijeku. Zbog utvrđivanja okolnosti i uzroka prometne nesreće, promet na toj dionici preusmjerava se zaobilazno, preko Viškovaca.

Pročitajte više