Dok je Karamarko predstavljao program, u klubu šefa bavarskog HDZ-a pjevala Seka Aleksić

Screenshot: Youtube, HDZ

U TRAVNJU ove godine koordinacija HDZ-a Bavarske na izbornoj skupštini u Münchenu dobila je novo vodstvo, što je izazvalo veliku polemiku jer je za šefa ogranka izabran  Ivan Šokić, kako navode u HDZ-u, "dugogodišnji član stranke i uspješni minhenski poduzetnik". Šokić je time zapravo postao šefom HDZ-ove dijaspore jer je ogranak u Bavarskoj, gdje živi oko 65 tisuća Hrvata, najveći i najutjecajniji HDZ-ov ogranak u dijaspori.

No, čak i HDZ-ocu su bili nezadovoljni njegovim izborom jer i on pjeva cajke, a u njegovim klubovima nastupala je i  Ceca, udovica srpskog ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana.

Šokić u Njemačkoj ima više klubova i diskoteka, a u njegovim se lokalima uglavnom sluša upravo turbo folk. U svojim klubovima ugostio je zvijezde turbofolk scene poput Cece ili Mile Kitića, a gostovali su mu i Lepa Brena i Severina. I on sam se okušao u pjevanju.

A jučer je u Muenchenu bio i Tomislav Karamarko koji je program iz Prnjavora "5+" predstavio tamošnjim HDZ-ovcima. Iste večeri Šokićev VIP CLUB zapalila je Seka Aleksić. 

 

 

Seka : ))

Posted by Er Ko on Saturday, October 17, 2015

Pročitajte više