DORH provjerava nekretnine ministra Kujundžića

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

ŽUPANIJSKO državno odvjetništvo u Zagrebu provjerava sve napise vezane uz ministra Milana Kujundžića, neslužbeno je potvrđeno za N1 televiziju.

Iz vlade su jučer potvrdili da je u subotu održan sastanak s ministrom zdravstva Milanom Kujundžićem te dodali kako u odlukama koje slijede treba pokazati odgovornost i voditi računa o stabilnosti vlade i HDZ-a.

Novi sastanak premijera i ministra trebao bi se održati u zgradi vlade danas u 11:30 sati

"Strpimo se još koji dan, vidjet ćemo sve početkom tjedna", rečeno je Hini vezano uz ministra Kujundžića koji je posljednjih dana pod pritiskom javnosti zbog afere oko imovinske kartice i neprijavljene imovine.

Televizija N1 objavila je jučer, pozivajući se na izvor iz HDZ-a, da bi Kujundžić ostavku mogao dati već danas iako je proteklog tjedna izjavljivao "da ostavka ne dolazi u obzir".

Ministar Kujundžić tijekom vikenda nije odgovarao na pozive.

Tko će ga naslijediti?

Što će biti s ministrom Kujundžićem već danas bi moglo biti jasnije. Već se spominje i tko bi mogao naslijediti Kujundžića do kraja mandata.

Navodno bi premijer mogao tu funkciju ponuditi ministrovu pomoćniku Viliju Berošu. Beroš je, inače, neurokirurg i sveučilišni profesor koji se spominjao i kao zamjena Kujundžiću u vrijeme rekonstrukcije vlade.

Uskoro opširnije

Pročitajte više