Doznali smo zašto je interventna s pancirkama uletjela u kafić i privela vlasnika

INTERVENTNA policija jutros je u punoj zaštitnoj opremi upala u kafić u Koprivnici i uhitila muškarca. 

Desetak policajaca s pancirkama i kacigama opkolilo je ugostiteljski objekt Coner na koprivničkom Lenišću, a potom su izvukli vlasnika kafića Sašu Jakupića u lisicama.

Doznali smo zašto je vlasnik kafića priveden i zašto je policija uletjela u kafić s kacigama i pancirkama

Kako neslužbeno doznajemo, policija je Jakupića privela zbog prijetnji, a policajci su raspolagali informacijama da vlasnik kafića najvjerojatnije ima pušku. 

S obzirom na ta saznanja policija je iz predostrožnosti privođenje na Trgu Eugena Kumičića obavila u pancirkama i s kacigama. Kuriozitet je to da se kafić u kojem je uhićen Jakupić nalazi praktički preko puta sjedišta Policijske uprave koprivničko-križevačke, pa su policajci vlasnika kafića u lisicama morali samo prevesti preko ceste i uvesti u prostorije policije.

U tijeku je kriminalističko istraživanje zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela prijetnje. 

Doznajemo i da je Jakupić otprije poznat policiji. 

Podsjetimo, Glas Podravine, koji je uspio i fotografirati privođenje, objavio je kako je uhićeni Jakupić nedavno preuzeo kafić na koprivničkom Lenišću te da se radi o poduzetniku iz Koprivničkog Ivanca. 

Naveli su i da su njegovi poznanici kazali da se bavio stočarstvom i poljoprivredom te da mu posao baš i nije cvjetao. Opisali su ga kao pomalo naglu osobu.

Pročitajte više