Dragan Kovačević: Domagoj Milošević je dobar dečko, htjeli smo ga mi primiti

HDZ, KUKURIKU koalicija, HSLS i Ljubo Jurčić sinoć su na Radiju 101 sučelili gospodarske programe, a između HDZ-ovog Domagoja Miloševića i HNS-ovog Dragana Kovačevića bilo je nekoliko verbalnih rafala za pamćenje.

"Domagoj, ti nisi ekonomist, pa ću te nešto naučiti", počeo je Kovačević, objašnjavajući Miloševiću da je od smanjivanja deficita bitnija njegova struktura. "Ali, jasno mi je da ti to ne možeš do kraja provariti", dodao je HNS-ov gospodarski strateg.

Našao je i nekoliko pohvalnih za potpredsjednika Vlade za investicije. "On je dobar dečko, ali to je zakašnjela reakcija. Jadan hoda okolo i organizira neke forume... Otišao je u krivom smjeru, inače bi ga mi primili", kazao je Kovačević, na što mu je Milošević odgovorio da on kod njih ne bi došao i da je izabrao HDZ kao konzervativac i demokršćanin.

Na sučeljavanju u organizaciji Akademije za politički razvoj, polemiziralo se i o Sisačkoj željezari, Diokiju, koncesijama na autoceste i Zračnu luku Zagreb te MMF-u.

"Ako nastavimo s ovakvom politikom kakvu propagiraju Kukuriku i HDZ, nećemo morati zvati MMF, on će sam doći. Ne bojim se MMF-a, ali što će ti država ako ti Bruxelles kreira politiku, a Washington ekonomiju", poručio je na kraju HSLS-ovac Josip Budimir.

Pročitajte više