Draganić: Razbojstvo na benzinskoj crpki i teška prometna nesreća

NEPOZNATI maskirani razbojnik noćas je u 2,45 sati na benzinskoj crpki ´Draženović´ u Draganiću na tzv. staroj karlovačkoj cesti, prijeteći protuoklopnim raketnim bacačem ´zoljom´, prisilio djelatnika Ivicu M. (33) da mu preda oko 5000 kuna utrška, priopćila je karlovačka policija.

Nakon toga razbojnik je uzeo ključeve parkiranog osobnog automobila ´mazde 323´ (KA 792-AR dijamantno plave boje koji je u vlasništvu sestre Ivice M.) i udaljio se u nepoznatom smjeru. Prema policijskom priopćenju, za počiniteljem se traga i kriminalistička obrada je u tijeku.

Samo dvjestotinjak metara dalje od benzinske crpke sinoć je oko 20 sati u teškom sudaru triju automobila poginuo 22-godišnji Ivica Barac iz Karlovca, teško je ozlijeđen Željko Radonić iz Vrgorca, a lakše još četvero putnika iz sudarenih automobila.

Tridesetogodišnji D.M. iz Ozlja, vozač automobila, koji je, prema službenom očevidu i policijskom priopćenju, zbog prebrze i neprilagođene vožnje uzrokovao nesreću, lakše je ozlijeđen, no poginuo je njegov suvozač Ivica Barac.

Pročitajte više