Dr.Theiss Soyafemin kapsule – jedinstven spoj soje i arganovog ulja

DR. THEISS SOYAFEMIN kapsule namijenjene su ženama u razdoblju menopauze i klimakterija.

Sadrže jedinstvenu kombinaciju izoflavonoida soje (Glycine max.) i arganovog ulja (Argania spinosa) s vrlo dobrim učinkom na smanjenje tegoba u menopauzi i s njima povezanih zdravstvenih tegoba u kasnijem razdoblju života.

Preporučljiva primjena je 2 puta dnevno po jednu kapsulu uz obrok s puno tekućine. Soyafemin kapsule dostupne su u svim ljekarnama i biljnim drogerijama.

Soja sadrži biljne hormone, fitohormone izoflavonoide, tvari koje djeluju slično estrogenu i zato pozitivno djeluju na smanjenje poteškoća u menopauzi: smanjuju učestalost "valunga", psihički smiruju, sprječavaju osteoporozu i održavaju elastičnost krvnih žila. 50 mg izoflavonoida uspješno suzbija vegetativne i psihičke tegobe, a 100 mg uspješno je u sprječavanju osteoporoze koja se javlja u kasnijoj životnoj dobi.

Iz plodova biljke argan, koja raste samo u pustinjskim područjima Sjeverne Afrike, posebno u sjeverozapadnom Maroku, proizvodi se visokokvalitetno arganovo ulje bogato nezasićenim masnim kiselinama, fitosterolima, vitaminom E, polifenolima i sl.

Njihov je sadržaj i do četiri puta veći u odnosu na maslinovo ulje, za kojeg je dokazana korisnost u sprječavanju srčanih oboljenja i održavanju elastičnosti kože.

Prirodni vitamin E (tokoferol) iz arganovog ulja djeluje kao snažan antioksidans i zaštitnik krvožilnog sustava.

Pročitajte više