Drugačiji programi za zaposlene

Foto: Doba

Online studij je potpuno ravnopravan klasičnom studiju s jednakim standardima i sadržajima. Razlikuje se samo po načinu studiranja, prilagođen je zaposlenima i ljudima sa drugim obavezama.  Izvodi se 100% online, obaveze ispunjavate uz pomoć virtualnog amfiteatra, uz podršku profesora, online mentora, menadžera programa i tehničke podrške. Ali ipak, motivacija za studije ovisi o vama - svaki tjedan je potrebno praktične zadatke sa primjerima iz prakse predati u rokovima. Morate voljeti timski rad, umrežavanje (online), disciplinu i naravno, mora vas zanimati područje studija.

Ne brinite za vrijeme. Online studij Vam omogućava studiranje bilo gdje i bilo kada. Sve što Vam treba je računalo i pristup internetu.

Online studij je u svijetu trend već više od 25 godina. Istraživanja pokazuju da će u svijetu do 2025. godine online studirati između 30 i 80 milijuna studenata. Na našoj strani je 17 godina iskustva i više od 4.000 online diplomanata.

Između kojih akreditiranih programa na hrvatskom jeziku možete birati?

Programi obuhvaćaju najsuvremene predmete iz područja digitalnih medija, pozitivne psihologije, inovativnosti, kreativnosti, timskog rada, kineske i ruske kulture...

Tko smo i koliko godina smo sa Vama u Hrvatskoj?

  • DOBA Fakultet je jedini fakultet u jugoistočnoj Europi s međunarodnom akreditacijom online studija.
  • Naši studenti studiraju online iz 46 zemalja svijeta.
  • Online studij na DOBA Fakultetu prilagođen je zaposlenima  –  radi se na primjerima iz prakse, koji se odmah mogu primijeniti na radnom mjestu.
  • Studirate na hrvatskom jeziku.
  • Prati vas 217 profesora i menadžera iz prakse i preko 300 online mentora sedam dana u tjednu.
  • Primite Europsku diplomu. 64% naših diplomanata napreduje na radnom mjestu.
  • Kod nas imate mogućnost studiranja iz inozemstva.
  • Programe u Hrvatskoj izvodimo već od 2012 godine

Kako biti zaposlen i postati uspješan online student?

Trebate još malo da nas upoznate? Posjetite nas osobno na savjetovanjima za studije u veljači ili na online prezentacijama fakulteta. Termini su dostupni www.doba.hr

Pročitajte više