Duševno bolesna Njemica sinu ubrizgavala fekalije u vratne žile

UISTINU poremećena majka, Heike S. iz Njemačke, svojem je 18-mjesečnom sinčiću Carlosu u vratne vene injekcijom ubrizgala njegove vlastite fekalije.

Njezin sin primljen je u bolnicu Berlinu ujesen 2007. godine zbog neobjašnjivog gubitka tjelesne težine. Pred očima liječnika, Heike je bila majka kao i svaka druga, puna brige i ljubavi, no čim bi oni otišli iz sobe, monstrum u njoj izronio bi na vidjelo te bi vlastitom djetetu ubrizgavala fekalije putem injekcije u vratne vene.

Bolesna majka to je napravila najmanje 14 puta, što je kod nesretnog djeteta izazvalo visoke temperature, zatrovanje krvi i veliku bol. Otkriveno je kako ona pati od rijetkog poremećaja poznatog kao Meunchausenov sindrom, koji se kod osobe manifestira namjernim i postupnim nanošenjem ozljeda drugim osobama, radi stjecanja pozornosti.

Heike se trenutno sudi za pokušaj ubojstva vlastitog djeteta, a u sudnici u Berlinu pojavila se prekrivena dekom preko glave od srama. Za dijete se brine njezin 40-godišnji suprug Udo, a ukoliko Heike ne osude za zločin, vjerojatno će joj se vratiti skrbništvo nad djetetom, piše Bild.

B.V.
Foto: Bild

Pročitajte više