Dvostruko ubojstvo u Osijeku

DVIJE mrtve osobe policija je pronašla u 14,30 sati u bivšem osječkom hotelu "Turist", nedaleko od Željezničkog kolodvora, koji je nedavno preuređen za stanove, doznaje se od osječke policije.

Zbog istrage, vezane uz smrt dviju osoba u zgradi u središtu Osijeka, pozvani su djelatnici Centra kriminalističkog vještačenja MUP-a iz Zagreba, doznaje se od osječko-baranjske Policijske uprave.

Osječko-baranjskoj Policijskoj upravi telefonom je javljeno oko 14,30 sati da su na drugom katu zgrade nekadašnjega hotela "Turist", koji je preuređen u stanove, dvije mrtve osobe.

Po riječima načelnika Ureda načelnika osječko-baranjske Policijske uprave Stipe Rimca, riječ je o muškarcu i mlađoj ženi, pokraj kojih su pronađene čahure iz vatrenog oružja.

Očevid traje, rekao je Rimac i dodao da još danas očekuju djelatnike Centra za kriminalistička vještačenja MUP-a iz Zagreba. Nije htio govoriti o pojedinostima zbog, kako je rekao, tijeka istrage.

Neslužbeno se doznaje da su muškarac srednjih godina i žena ubijeni vatrenim oružjem tijekom noći. Inače, bivši hotel "Turist" je blizu osječkoga Željezničkog kolodvora i nasuprot zgradi osječko-baranjske Policijske uprave.

Pročitajte više